Újabb csalók

2023.02.10. 11:50

Óvatosan a bekopogtatókkal! Álvízművesek próbálkoznak Oroszlányban és környékén

Olvasóink jelezték, hogy álvízművesek bukkantak fel a napokban az oroszlányi térségben. Önmagukat vízműves dolgozónak kiadva, vízmintavételre hivatkozva próbálnak bejutni az otthonokba – figyelmeztet az Északdunántúli Vízmű Zrt. is.

W. Zs.

Forrás: Shutterstock

Az Északdunántúli Vízmű Zrt. portálunkhoz eljuttatott közleményében kiemeli, hogy a Vízmű szakembereinél mindig van fényképes és sorszámmal ellátott, személyazonosító okmánnyal együtt érvényes igazolvány. Ezek hiányában fennállhat a gyanú, hogy csalókkal állunk szemben.

Másik fontos információ, hogy a vízmintavétel kizárólag a felhasználó tudtával és telefonos időpont-egyeztetés után történhet. Hozzáteszik azt is: mindenki legyen éber, és vigyázzon az értékeire.

Abban az esetben, ha továbbra is fennáll a csalás lehetősége, érdemes jelezni a problémát a szolgáltatónál a 80/555-222-es telefonszámon. A hívás során információ kapható arról, hogy a kérdéses helyen és időben végeznek-e a Vízmű munkatársai előre eltervezett feladatokat. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában