Fiatal tehetségek

2023.02.04. 21:00

Félévzáró gálakoncert a Peronban

Félévzáró gálakoncertet rendeztek a Peron Music Könnyűzenei Tehetséggondozó és Képző Központban, a színpadon a fiatalok bemutatták, mi mindent tanultak az idei tanév első félévében.

Mozgalmas volt az elmúlt esztendő a tehetségközpontban, ahol egy sikeres klubkoncert szezont is zártak 2022 végén. Emellett folyamatosan bővült a tanári kar és a diákok száma is emelkedik, jelenleg heti szinten 14 tanár oktatja a könnyűzenét 130 növendéknek. Ruska Péter, a Peron Tehetségközpont szakmai vezetője a koncerttel kapcsolatosan úgy nyilatkozott: – Lépésről-lépésre valósítjuk meg az álmainkat, hiszen már a kezdetektől az volt a célunk, hogy egy nyüzsgő, alkotó közösséget alkossunk, amelyben mindenki megtalálja a helyét és a saját útját, s ahová mindenki hazajár.  Ruska Péter hozzátette: – Idén 30 éves a Peron Music Alapítvány, és ezzel kapcsolatban is számos tervünk van. A fiatalok már hetek óta készültek a félévi gálakoncertre, 16 produkció 32 dalával, melyek között saját szerzemények is voltak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában