Farsang

2023.02.21. 14:56

Bankjegy-automatának, forró csokinak és Wednesday-nek öltöztek a környei gyerekek

Fabatka farsang várta a környei Kisfaludy Mihály Általános Iskola és AMI felsős diákjait. A télbúcsúztató mulatságon az alsó tagozatos gyerekek jelmezes felvonulással, diszkóval múlatták az időt.

Kemma.hu

Megannyi érdekes jelmezt öltöttek magukra a gyerekek

Forrás: környe.hu

A kisebbek közül sokan öltöztek jelmezbe. A népszerű katona, hercegnő, pókember, Wednesday, Marvel-hős, ninja, hercegnő, kalóz, rendőr mellett igazán különleges, ötletes maskarákat is értékelhetett a szülői munkaközösség és a diákönkormányzat képviselőiből álló zsűri.

Egyéniben a díjazottak voltak: Játékautomata – Lipót Csenge 4. b, Sminkasztal – Tímár Hanna 4. a és Manó – Hartman Rita 1. a. Különdíjat vehetett át: Bankjegyautomata – Futó Máté 3. a, Barbie – Juhász Luca 1. b, Transformer – Lipcsei Tamás 1. b és a négy évszak – Klemencz-Gottfried Ábel 1. b. 

A csoportos témák legjobbjai: Legók – Szűcs Hanna Rebeka, Pirityi Eliza, Hamza Zoé Rebeka 3. a, Időjós és a tornádó – Kardos Bendegúz és Bertalan 2. b, valamint Forrócsokik – Kubinger Borbála 4. a és Nagy Dorina 4. b. 

A felsős osztályok egy-egy választott témához kapcsolódóan rendezték be termeiket, és szerveztek programokat, szolgáltatásokat, melyeket fabatkáért lehetett megvásárolni. A fantasztikus díszletek, ötletek, finomságok a gyerekek, a szülők és a tanárok közös munkáját dicsérik. Az osztályok szívesen látogatták meg a többiek „barlangjait”. Sakkoztak, tetoválást kértek, kaszinóztak. Pláza hangulatban sem volt hiány. Ehettek retró ételeket, bepillanthattak egy kalózhajó és egy western kocsma veszélyes életébe. Este ők is diszkóban táncolhattak – adta hírül a kornye.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában