Szülők-nevelők

2023.02.17. 06:15

Az udvarra fordítják az iskolai bál bevételét Csolnokon

Címkék#bál

Mintegy százhatvanan vettek részt a szülők-nevelők bálján a csolnoki iskolában. Az eseményt két év kihagyás után rendezték meg újra a Kossuth Lajos Művelődési Házban.

W. P.

A Csolnoki Német Nemzetiségi Általános Iskola szülők-nevelők bálját Tafferner József, az iskola igazgatója nyitotta meg. Ezután a nyolcadikos diákok előadták a Korda György Reptér című dalára készült produkciójukat, mellyel a két héttel korábbi jelmezbálon debütáltak. Az este folyamán a pedagógusok és a szülők is felléptek és tombolasorsolás is volt. 

Tafferner József elmesélte, hogy a tantestület kifejezetten jó kapcsolatot ápol a szülőkkel. Elmondása szerint nemcsak a fogadóórák ideje alatt, hanem szinte bármikor kereshetik őt és a pedagógusokat az édesanyák, édesapák, emiatt sokkal összetartóbb az iskola.

A mostani bál bevételét játszóparkra és az udvar körbekerítésére fordítanák, egyúttal a jövőben minden lehetőséget megragadva további összegeket gyűjtenének az intézménynek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában