FTC

2023.02.21. 14:04

A Fradi sportolóival találkozhattak a sárisápi gyerekek

A Sárisápi Általános Iskola Akikre büszkék vagyunk programsorozatának második alkalmán Demeter Rékával, az intézmény korábbi tanulójával, a női magyar labdarúgó-válogatott tagjával találkozhattak a diákok.

W. P.

Demeter Réka és Balla Virág nagy sikert aratott a sárisápi gyerekek körében

Forrás: Sárisápi Általános Iskola

Fotó: Sárisápi Általános Iskola

Az iskola közösségi oldalán megjelent beszámoló szerint Demeter Réka a Ferencvárosi Torna Club labdarúgója, így lehetőség nyílt arra, hogy a Fradi Suli Program keretében Balla Virág háromszoros Európa-bajnok kenus is ellátogasson Sárisápra. A fővárosi egyesület még 2015-ben indította el a kezdeményezését, melynek célja, hogy népszerűsítsék a klubot, másrészt hangsúlyozzák az FTC-ben fontos alapértékeket, harmadrészt pedig a sportolók a tanulás fontosságára, vagy a fair play szellemiségére hívják fel a diákság figyelmét.

A találkozón a sárisápi fiatalok megismerhették az FTC történetét és legnagyobb sikereit, majd Balla Virág és Demeter Réka meséltek az érdeklődőknek a pályafutásukról, az eredményekről. Végül mindenki kapott autogrammot, majd a foci után közös fénykép is készült.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában