Riadalom

2023.01.18. 11:59

Riadalom a komáromi vasútállomáson: két mentő sietett az utashoz

Nagy riadalmat okozott két mentőautó feltűnése szerdán reggel a komáromi vasútállomáson. Infomációink szerint az Arrabona InterCity egyik utasa lett rosszul. Olvasónk fotója szerint hőtakaróba csomagolva látták el az utast. A vonat nem közlekedett tovább.

Takács Zoltán

Szerda reggel mentők siettek a komáromi vasútállomásra

Forrás: Beküldött

Győrből indult a Keleti pályaudvarra szerdán reggel 6:21-kor az Arrabona InterCity, ám a komáromi állomáshoz érve kiderült, hogy egy utas rosszulléte miatt Komáromtól nem közlekedik tovább. Olvasónk nyolc óra körül készített fotójának és beszámolójának tanúsága szerint két mentőautó is érkezett a helyszínre, az utast ellátták és hőtakaróban szállították el. Az utasok a Hegyeshalomból a Keleti pályaudvarra tartó, Komáromból 7 órakor továbbinduló személyvonatra, illetve a Szentgotthárdól a Keleti pályaudvarra tartó Savaria IC vonatra szállhattak át. Arról, hogy pontosan mi okozta az utas rosszullétét, nem közöltek információt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában