Köszöntő

2023.01.01. 21:23

Michl József ünnepi köszöntőjében rámutatott: sok szép dolog áll a tataiak előtt a 2023-as évben

A polgármester szerint olyan példaképek állnak előttünk, akiknek tetteiből nekünk is lehet és tudnunk kell erőt meríteni.

Kemma.hu

Michl József, Tata polgármestere mondott év végi köszöntőt a város Facebook oldalán

Forrás: Facebook/Tata

A városvezető Tata Facebook oldalán posztolt videójában kiemelte: a 2022-es esztendő nem volt túl könnyű, hiszen a kovidon talán már túl vagyunk, de a háború itt dörög a szomszédunkban és  a drágulás, a szankciók is megterhelnek bennünket. 

Beszédében példaként hozta elénk azt a Fellner Jakabot, akire a 2022- es esztendőben emlékeztünk, és azt a Giesswein Sándor lelkipásztort, aki 100 évvel ezelőtt hunyt el és aki Tatán szolgált, és akiknek életéből erőt meríthetünk a nehéz időkben. 

- Sok nagyszerű dolog áll előttünk, amelyek befejezésre várnak, meg fog épülni a könyvtárunk, elkészül a Malomparkunk, belakjuk a Kőfaragó-házat, s mindez talán segítség lesz számunkra abban, hogy egy boldogabb esztendőt élhessünk a sok-sok nehézségünk ellenére. Nem hagyhatjuk magunkat - hangsúlyozta Michl József, aki sok erőt és örömet kívánt minden tatainak, a barátoknak, a családoknak, és mindenkinek, akik építik, gyarapítják és szépítik a város mindennapjait. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában