Aranydiploma

2023.01.18. 13:00

A Széchenyi István Egyetem várja a díszdiplomára jogosultak jelentkezését

A Széchenyi István Egyetem díszdiploma-átadó ünnepséget szervez jogelődjén, a Közlekedési Távközlési és Műszaki Főiskolán (KTMF) végzettek számára. Azok a mérnökök, akik 1973-ban vagy előtte a KTMF-en szerezték oklevelüket, jogosultak aranydiplomájuk igénylésére. A jelentkezési időszak 2023. március 31-ig tart.

S.G.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Könczöl János

Megyénket jelentős mértékben érinti a felhívás, hiszen jelenleg is ezernél is több Komárom-Esztergom megyei hallgató végzi tanulmányait az egyetemen, s ez jellemző volt a korábbi évekre, évtizedekre is. A Széchenyi István Egyetem képzési palettája és ezzel együtt hallgatói létszáma az 1968-as alapítást követően folyamatosan bővült, a térségben betöltött társadalmi-gazdasági szerepe pedig egyre hangsúlyosabbá vált. Az egyetem mára nemzetközi színvonalú oktatási és kutatási tevékenységet folytat 11 képzési területen, amely széles spektrumot ölel fel a műszaki, informatikai és gazdaságtudományoktól a jogon, az egészség-, a sport-, a társadalom- és élelmiszertudományokon át egészen a pedagógiáig és a művészetekig. Bővebb információ és a jelentkezéshez szükséges űrlap elérhető az alumni.sze.hu honlapon a Díszdiplomaátadó/KTMF díszoklevél menüpont alatt.

Fotó: Könczöl János

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában