Advent

2022.12.07. 15:17

Titkos társaság nyomozott Környén

Adventi gyertyakereső játékot hirdettek a településen - nem is akárhogy.

S.G.

Adventi gyertyakereső indult a faluban

Forrás: 24 Óra

Fotó: Beküldött

Adventi Gyertyakereső játékot indítottak a településen - olvasható a weboldalán. A titkos társaság keresése december 4-én indult. A játékosok a szabályok tisztázása után esküt tettek, hogy minden erejükkel, legjobb tudásukkal és erős hitükkel azon lesznek, hogy a gyűlés titkos helyszínét megtalálják. Sikerült.

Elsőként a házszámot nyomozták ki a templom körül található emléktáblák segítségével. Az utca szó megfejtéséhez Erzsébet királyné férjének családnevére és a kalcium vegyjelére volt szükség. Végül az utca nevét a védőnői rendelő ablakaiban kirakott mondatok segítségével lehetett megfejteni. Az első vendéglátó Andor Ildikó nagy szeretettel, finom süteményekkel és forró teával várta a kalandorokat.

Az Adventi Gyertyakeresők Titkos Társaságának következő gyülekezőhelye december 11-én, vasárnap lesz Környén. A szervezők ezúttal is új játékkal és új titkos címmel várják a kalandorokat. A kiindulópont ismét a plébánián lesz. Ebben a játékban mobilinternetre és QR kód olvasóra lesz szükség. Qr kódokat rejtettek el a faluban, s azok rejtvényeket rejtenek. Így derül fény a pontos címre. Íróeszközt érdemes hozni. Mindenki jól öltözzön fel! Aztán indulhat a kaland! Mindenkit szeretettel várnak a szervezők, indulás ismét 13 és 15 óra között.

 

Címkék#advent

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában