Adventi várakozás

2022.12.14. 12:19

Két ötödik osztály két ünnepi műsort adott a szalézi középiskolában

Az elnevezésében az első magyarországi szalézi szerzetes emlékét őrző Zafféry Károly Szalézi Középiskolában hagyomány, hogy a karácsonyi műsort az ötödikesek adják elő.

F.K.

Forrás: Zafféry Károly Szalézi Középiskola/Facebook

A mostani tanév különlegessége, hogy két ötödik osztály is indult szeptemberben a Zafféry Károly Szalézi Középiskolában. Az újdonságra válaszként, az egyik csapat karácsonyra készül, a Vachajáné Kisgyőri Szilvia osztályfőnök vezette másik osztály pedig Mikulás-műsort mutatott be az intézmény tornatermében. A gyerekek lelkes készülődésének eredményére a diáktársak mellett sok szülő, nagyszülő, testvér is kíváncsi volt.

A műsor rövid képet adott Szent Miklós legendás életéről. Szladikné Szombathelyi Mónika énektanár segítségével zenei kíséret és három dal, illetve Csontos Mária tanárnőnek köszönhetően tánc is színesítette a hangulatos előadást. A remek díszleteket Czuczai Zsófia tanárnőnek köszönhette meg az osztály, a jól összerakott, remekül működő hang- és fénytechnika Ambrus Tibor és két 9. a osztályos tanuló, Nagy Zsombor és Mészáros Máté László érdeme volt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában