Futókirándulás

2022.12.08. 12:56

Kesztölcön szelfizett Novák Katalin – az államfő a Kéktúra dorogi szakaszát teljesítette

A napokban ismét az Országos Kéktúra útvonalát járta Novák Katalin köztársasági elnök és férje, Veres István. A házaspár ezúttal futókirándulással tette meg a Dorog és Piliscsaba közötti 18,6 kilométeres távot.

W. P.

Forrás: Novák Katalin/Facebook

Novák Katalin köztársasági elnök és férje, Veres István futókirándulással tette meg a napokban az Országos Kéktúra Dorog és Piliscsaba közötti 18,6 kilométeres távját– olvasható a politikus közösségi oldalán.
Az államfő még október 8-án, a Kéktúrázás napján jelentette be, hogy férjével az államfői ciklusának öt éve alatt közösen fogják bejárni a mintegy 1200 kilométer hosszú Országos Kéktúrát. Céljuk az, hogy az Írottkőtől Hollóházáig sétálva megismerjék hazánk legszebb tájait.

A köztársasági elnök a napokban számolt be az újabb etap teljesítéséről. Minden bizonnyal lenyűgözte az államfőt és férjét a pilisi táj, hiszen a házaspár egy közös, Kesztölcön készült fényképpel állítottak emléket a Dorog-Piliscsaba közötti szakasznak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában