Díjazás

2022.12.21. 15:00

Falukarácsony és mézeskalácsházikó verseny Naszályon

Címkék#karácsony

Hagyományosan a Falukarácsonyi programmal zárult az adventi programsorozat Naszályon. A mézeskalácsházikókat is díjazták.

G. D. V.

A legkisebbek is megmutatták tudásukat

Forrás: Naszály község Facebook-oldala

Idén a Bem utcából Molnár Béláné ajánlotta fel a falu karácsonyfáját, melyet idén is az óvodások díszítettek fel. A falukarácsonyon elsőként Tóth Maja középső ovis köszöntőjét hallhatták, majd Pontos Kína énekelte az ünneplő naszályiaknak a népszerű Jingle Bellst. A dalt Baksa Levente karácsonyi verse követte és a folytatásban is a legkisebbek adták át köszöntőjüket: az angol klubba járó picik zenés műsorát hallhatták Kiss Alida vezetésével. 

A falukarácsonyon hagyományosan az intézményvezetők is átadták adventi gondolataikat, majd a Nosztalgia Irodalmi Klub verses-zenés előadásával, Németh József zenei kíséretével zárult az ünnepi műsor. A közös ünnepvárás a Művelődési házban, a mézeskalács házikó verseny díjazásával folytatódott. A résztvevők szavazatai alapján első lett dr. Nagy Imréné, második Kurucz Petike, harmadik pedig Vámosiné Mogyorósi Melinda. Az este során forralt bor, forró tea és diós-mákos bejgli mellett hangolódtak a részvevők a karácsonyi ünnepekre. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában