Szép karácsony

2022.12.25. 07:15

Döbbenet: most meg ellopták Máriát és kis Jézust a nagysápi betlehemből

Ismét meggyalázták a helyiek közös pénzéből megépített nagysápi betlehemet, az ismeretlen elkövetők elvitték a Mária és a kis Jézus szobrot – közölte szombaton este Balogh Miklós polgármester az önkormányzat Facebook oldalán.

W. P.

A nagysápi betlehem nem először lett pusztítás áldozata

Forrás: Nagysápi önkormányzat

Az előző karácsonyi időszakban is felháborító dolog történt Nagysápon: akkor szilveszter után feldúlták a betlehemet. A tettesek több elemet is összetörtek, az egyik bárány fejét az úttestre hajították, és letépték a fényfüzért a fenyőről. Sajnos megint nem úszták meg a nagysápiak bosszankodás nélkül az ünnepet, most ugyanis  ellopták a kis Jézust és Máriát  a betlehemből.

„Milyen emberek élnek közöttünk? Hogy lehet valaki ennyire elvetemült? Hogy ne ismétlődhessen meg – reménykedünk – 100 ezer forintot ajánlok fel a nyomravezetőnek. Egészen biztos, hogy valaki tudja mi történt. Könnyítsen a lelkiismeretén és mindannyian jól járunk” – írta a mostani eset kapcsán Balogh Miklós polgármester a község Facebook-oldalán.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában