Pályázatok

2022.12.19. 13:00

A járdát és az utcát is felújítottak idén Epölön

Az önkormányzat szűkös költségvetése miatt nagyban támaszkodik a pályázati lehetőségekre.

W.P.

Az elmúlt években a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében, illetve a Magyar Falu Programban is több projekt is megvalósult. Idén az utóbbi támogatási programban a Kossuth Lajos utca Szabadság köztől az orvosi rendelőig tartó járdaszakaszt térkövezték le. A tavalyi esztendőben sikeresen pályáztak a Belügyminisztérium „Önkormányzati feladatellátást szolgáló fejlesztések” című pályázatán a Petőfi tér útburkolatának teljes körű felújítására, a kivitelezés idén valósult meg. 

A Magyar Falu Programban beadták és egyelőre tartaléklistára került az óvodaudvari játszótér további fejlesztését szolgáló projektjük, illetve a Belügyminisztériumnál a Szabadság és Csokonai utca felújításával kapcsolatos pályázatuk. Tácsik Attila polgármester bízik a jövőbeni lehetőségekben, egyúttal köszöni Popovics Györgynek, a megyei közgyűlés elnökének és Erős Gábor országgyűlési képviselőnek az eddigi pályázatok kapcsán nyújtott segítséget.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában