Pályázattal

2022.12.16. 19:08

50 millióból fejlesztik az óvodát Únyon, a fűtés is korszerűbb lesz

Az önkormányzat a TOP-Plusz pályázatán 50 millió forintot nyert el az óvoda hőszigetelésének korszerűsítésére, illetve eszközbeszerzésre.

W.P.

A tervek szerint az únyi óvodában kondenzációs kazánnal váltják ki a meglévő konvektoros, illetve gázkazános központi fűtést a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz pályázatán . Az önkormányzat fontosnak tartja, hogy az energiaárak miatt a vállalkozó elsőként a fűtéskorszerűsítést végezze el.

Korszerűsítik az óvodát  úny
Korszerűsítik az óvodát 
Fotós: W.P. / Forrás:  24 Óra

A Komárom-Esztergom Megyei Területfejlesztési Kft-vel közös konzorciumként megvalósuló beruházás keretében ki fogják cserélni az új épületrész nyílászáróit, továbbá a teljes intézmény külső homlokzatát és a padlást is szigetelni fogják. Megtudtuk, hogy a községháza épületének hőtechnikai felújítása kapcsán is pályázatot nyújtottak be a TOP-Pluszban, pozitív elbírálás esetén akadálymentesített parkoló is létesülhet. Pósfai József polgármester köszöni Popovics Györgynek, a megyei közgyűlés elnökének, dr. Juhász Jánosnak, a megyei területfejlesztési kft. ügyvezetőjének és Erős Gábor országgyűlési képviselőnek a pályázatokban nyújtott segítséget.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában