Ünnep

2022.12.05. 19:35

100. születésnapján lepték meg Tokod szeretett Bori nénijét

Közösségi oldalán számolt be arról Bánhidi József polgármester, hogy advent második vasárnapján, a szentmise után emléklappal és virágcsokorral köszöntötték fel otthonában Juhász Ferencnét, akit sokan csak Bori néninek ismernek.

W. P.

Az ünnepelt Bori néni (jobbra) szerint a hosszú életnek négy titka van

Forrás: Tokod Nagyközség Önkormányzata/Facebook

A 100 éves asszony köszöntésén Erős Gábor, a térség országgyűlési képviselője, valamint Faragóné Hundzsa Mariann, a polgármesteri hivatal egyik munkatársa is részt vett. Bori néni szűk családi körben fogta a vendégeket. A köszöntésről a torta sem hiányozhatott, a sütemény megkóstolása után az ünnepelt érdekes történeteket mesélt a jelenlévőknek az életéről. Kitért arra is, hogy hogyan élték át a második világháború történéseit Tokodon.

Bánhidi László azt is megkérdezte az ünnepelttől, hogy szerinte mi a hosszú élet titka. A szépkorú hölgy négy fontos emberi értékek, tulajdonságot, a becsületet, a szeretetet, a tiszteletet, valamint a józan gondolkodást sorolta fel. A polgármester végezetül további családi szeretetben megélt, nyugalmas esztendőket és jó egészséget kívánt Juhász Ferencnének, egyben megköszönte a hozzátartozóknak a szívélyes fogadtatást is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában