Égbolt

2022.11.11. 17:00

Lenyűgöző fotók: más világba kalauzol az izzó bakonyaljai naplemente

Csütörtök este különleges naplementében lehetett részük a Bakonyalján élőknek. Fotókon mutatjuk a mesés színekben pompázó eget.

Kemma.hu

Forrás: Beküldött

Fotó: Deák István

Ismét varázslatos képekkel lepte meg szerkesztőségünket a a Kisbéri Táncsics Mihály Gimnázium 12.osztályos tanulója, a császári Deák István. A gimnazista rendszeresen mutatja meg nekünk a Bakonyalja varázslatos tájának szépségét. Most a Császár felett vörösen izzó naplementéről küldött mesés felvételeket.

Mint írta, ritkán kialakuló, de egyben káprázatos és szemet gyönyörködtető naplementének lehetett szemtanúja a csütörtöki napon Császáron. Szerencsére volt alkalma nem csak megcsodálni, hanem megörökíteni is a lemenő nap fényében tüzes, szinte lángoló felhőzetet, amely a naplemente előtti órákban kezdett el felszakadozni az érkező hidegfront elvonultával. Hozzátette, hogy a naplemente azért is volt különleges, mert a narancsos színek mellett, rószaszínes-lilás árnyalatok is megjelentek a napnyugtában, melyre csak nagyon ritkán van példa. A fényképek pedig magukért beszélnek.

 

Címkék#naplemente

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában