Gála

2022.11.29. 11:45

Dobogós helyen az esztergomi szálláshelyek: két hotelt díjaztak az Év szállása-versenyen

Ismét megrendezték az idén tízéves Év Szállása és Turizmus Kiválóságai Gálát, melyen két esztergomi szálláshely is dobogós helyen végzett – írja a turizmus.com.

W. P.

Portobello Hotel esztergomban

Forrás: 24 Óra

A Szallas.hu-t is üzemeltető Szallas Group eladása után, ezúttal már az új tulajdonossal, a lengyel Wirtualna Polska közreműködésével rendezték meg az eseményt. Az idei évben mintegy 15 ezer szálláshely, 500 település és 7300 attrakció versengett a díjakért, a szakmai zsűri munkáját pedig 1,6 millió vendégértékelés és hatezer foglaló szavazata segítette. Az Év Turisztikai települése Debrecen lett, a zsűri az Év Turisztikai Attrakciójának a budapesti Magyar Zene Házát, míg a vendégértékelések alapján a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőt választották.

Az Év Szállása 2022 fődíj a Colosseum Hotel Mórahalom****+superiorhoz került, míg az elmúlt 10 Év Szállása díjat a a Szallas.hu foglalóinak szavazatai alapján a Hotel Kapitány Wellness Sümeg****+superior zsebelte be.

A Turizmus Szakma Példaképe – ifj. Papp Imre-emlékdíjat Ritter Judit, a Hotel Szárcsa Székesfehérvár ügyvezető igazgatója vehette át.

A vendégértékelések alapján minőségi díjakkal is elismertek szálláshelyeket. A szakmai díj versenyében a 4-5 csillagos, több mint 70 szobával rendelkező hotelek mezőnyében második helyen végzett a Portobello Wellness & Yacht Hotel Esztergom****, míg az 1-3 csillagos hotelek kategóriájában Hotel Adalbert-Szent Tamás Ház Esztergom *** lett a harmadik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában