Fertőzésveszély

2022.11.21. 14:00

Állati belsőségeket dobáltak ki Felsőgalla határában

John Katalin, a felsőgallai városrész önkormányzati képviselője döbbenetes képeket és információkat osztott meg közösségi oldalán. A környéken járva áttetsző zsákokra bukkant, amelyekben állati belsőségeket helyeztek el.

Sugár Gabi

Forrás: Facebook/John Katalin

Megdöbbent a városrész képviselője, amikor a környéket járva meglátta az áttetsző zsákokat. Az állati belsőségeket tartalmazó műanyag tárolóknak az elkövető előbb összecsomózta a tetejét, majd egyszerűen kidobta azokat a településrész határába, az Őszirózsa utca végén. A képviselő kifejtette: sokan sétáltatják erre kutyáikat, akik ugyanúgy veszélybe kerülhetnek, mint gazdáik. Ráadásul undorító bűz terjengett a környéken és a kihelyezett belsőség még fertőzésveszélyt is jelenthetett azokra, akik a környéken jártak. Éppen ezért a képviselő kezdeményezésére elásták a zsákokat, hogy megóvják a fertőzéstől a sétálókat.

A bejegyzésben az alábbi szavakkal írta le a látványt a képviselő: „Azért ez már undorító! Néhány embernek vastag bőr van a képén! Néhány napja több zsák belsőséget hordott valaki az Őszirózsa utca végébe. Undorító bűz terjengett, fertőzésveszélyes. Sokan sétálnak arra, kutyával is Szégyellje magát, aki ezt csinálta!!! Remélem, egyszer kiderül! Kimentünk, elástuk! Hogy megvédjünk mindenkit a fertőzéstől.”

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában