Tűzoltók

2022.10.02. 07:36

Szirénaszó várta az önkéntes ifjú párt a tárkányi templom előtt

Meglepetés volt a tűzoltók felbukkanása a ceremónia után.

R. V.

2015 májusa óta alkot egy párt a tárkányi születésű Kovács-Tóth Krisztina és Kovács Tamás. Augusztusban különleges módon tartották esküvőjüket: az önkéntes tűzoltóként tevékenykedő páros nagy napján a móri és a tárkányi önkéntes tűzoltó egyesület is közreműködött a nagy napon.

tűzoltó esküvő  tárkány
Jól állt az ifjú párnak a piros verda
Forrás: beküldött

– A tűzoltók feltűnése meglepetés volt számunkra, miután örök hűséget fogadtunk egymásnak a tárkányi templomban, a szabadba kiérve láttuk, hogy a móri és a tárkányi tűzoltók közösen sorfallal és hangos szirénaszóval vártak minket. Utólag kiderült, az egészet az édesapám szervezte meg nekünk. A polgári esküvőre Bodajkra mentünk, előtte azonban elsétáltunk a családi házhoz. Onnan mentünk egy nagy kört a faluban az egyik autóval, amit akkor már a férjem vezetett, én pedig az anyósülésen utaztam. Nagy konvojjal érkeztünk az anyakönyvvezetőhöz, majd megültük a lakodalmat is – emlékezett vissza Kovács-Tóth Krisztina.

A bodajki önkéntesek a közösségi oldalukon kívántak sok boldogságot az ifjú párnak, akik az ünnepi díszbe öltöztetett tűzoltóautókról készült fotókat is megosztották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában