Figyelem!

2022.10.11. 10:13

Kilométeres torlódások az M1-esen: Tatabányánál és Komáromnál is javítják a burkolatot

Zajlanak az útfelújítási munkák az M1-esen. Kedden délelőtt Tatabányánál és Komáromnál is nagy a torlódás, alakul a több kilométeres dugó.

Kemma.hu

Forrás: Beküldött

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, október 10-től  várhatóan november közepéig folyamatosan dolgoznak a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. munkatársai az M1-es autópálya több megyei szakaszán is. Az Útinform legfrissebb információi szerint kedden délelőtt a  Budapest felé vezető oldalon, a 76-os kilométer közelében burkolatot újítanak fel, délután fél 5-ig csak a belső sáv járható. A Komárom/Kisbér csomópont közelében több kilométeres a torlódás, 20-25 perc a plusz menetidő.

Szintén friss információ, amelyet olvasónktól kaptunk, hogy az újvárosi lehajtó előtt, Pest irányába is burkolatfelújítási munkákat végeznek. A lehajtó még használható, viszont azt útfelújítás miatt előtte lelassul és dugul a forgalom. Ezzel az autósoknak mindenképpen érdemes számolni, hiszen a sávszűkítés és a besorolások miatt jobban kell figyelni a többi közlekedőre is. Mivel a sávlezárás tényleg csak néhány méterrel van a lehajtó előtt, azzal is érdemes számolni a sofőröknek, hogy gyorsan, de nem hirtelen kell jobbra húzódniuk, ha itt akarják elhagyni az M1-est. Ez természetesen a többi autóstól is nagyobb odafigyelést követel meg, hiszen  előfordulhat, hogy valaki hirtelen fékez, amikor észreveszi a lehajtót.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában