Szende Lajos utca

2022.10.14. 18:51

Jól halad az új parkoló kialakítása Tatabányán

Jól halad Tatabánya legújabb parkolójának a kialakítása. Az elsőkörös munkálatokat úgy néz ki, hogy két héttel korábban sikerül befejezniük a szakembereknek. Várhatóan a munkálatok december elején fejeződnek be.

Sz. D. K.

Forrás: maps.google.com

Október 3-án egy 37 férőhelyes parkoló kialakítását kezdték meg Tatabányán, a Szende Lajos utcában. A parkolókat az Unió lakópark 44/a és a 44/b épületek előtt a meglévő lakóút mellett, az út bal oldalán építik. Várhatóan december 2-áig tartanak a munkálatok. Ez idő alatt forgalmi sáv szűkítésre kell számítaniuk a közlekedőknek. 

Ottjártunkkor egy szakembertől megtudtuk, hogy már humusszal töltik fel a rézsűt, valamit a parkolók szélénél már megvágták az aszfaltot is. Mint kiderült, a jól haladnak a feladatuk elvégzésével, ugyanis három hetet kaptak a szegélyek lerakására, a humuszolásra, illetve az egyéb munkálatokra, de úgy tűnik, hamarabb végeznek ezzel. Ezt követően kap majd egy másik gárdától aszfaltburkolatot az újonnan kialakított parkoló. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában