Élmények lóháton

2022.10.30. 11:24

Fürge róka lábak, sebes vágta és lapos üveg a dunaalmási vadász lovagláson

Idén először rendezi meg a Grébics Birtok 2015 és a Markotics Birtok a Hubertus Lovaglást. Az eseményre résztvevőket és nézőket is szeretettel várnak.

Kemma.hu

November 5-én rendezi meg a Grébics Birtok 2015 & Markotics Birtok a Hubertus Lovaglást. A dunaalmási Markotics Birtokról induló programra nem csak résztvevőket, de nézőket is szeretettel várnak. Érkezni már 7 órától lehet, de a napfény köszöntő pálinkára és az indulásra 10-ig várni kell. 

Az eseményen a róka Horváth Viktória, a vadászmester pedig Juhász Marcsó lesz. A Dunaalmás - Szomód - Dunaszentmiklós - Dunaalmás útvonalon. A lovaglás alatt ételek és italokat osztanak, amelyekből részvételi díj ellenében a nézők is fogyasztanak.

Érkezés után, 18 órától tiszteletadás lesz a róka felé, majd a résztvevők az estét köszöntik pálinkával, ami igazi eszem-iszommá és dinom-dánommá fajul. Mindenki viheti mindenki magával a kis batyuját, ha szeretne maradni egy kis télköszöntő italozásra.

Forrás: Markotics Birtok/Facebook

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában