Elismerés

2022.10.23. 17:30

Aranykoszorús mester címet kapott a tatabányai cukrász

Aranykoszorús mester címet kapott Rabóczky Andrea, a tatabányai STOP Cukrászda munkatársa. Az elismerést a Magyar Cukrász Ipartestület közgyűlésén vehette át Kecskeméten.

Kemma.hu

Forrás: Facebook/Magyar Cukrász Ipartestület

A Magyar Cukrász Ipartestület Facebook-oldalán közölte, hogy a közgyűlés hivatalos programjának végén következett az ünnepélyes díjátadás, valamint szponzoraik is átvehették a szponzori plaketteket és ipartestületi zászlóikat. Mint írták, rengetegen ünnepelték idén önálló üzletvitelük kerek évfordulóját, több mint harminc tagtársuk vehette át a 25, 30, 35 és 40 éves plakettjét, míg Füsti Molnár Lajost, Halász Zsuzsannát és Mellis Istvánt az 50. évfordulóért járó díj és vastaps illette meg. A magyar cukrászatért kifejtett több évtizedes tevékenységért díszoklevélben részesült a Zsitvai család Szekszárdról, valamint Károlyi Gabriella és Iván Dezső.

Aranykoszorús mester címet kapott Rabóczky Andrea és Szabó Sándor. Magyar Kézműves Cukrászatért Díjban részesült Görömbei Sándorné, Karl Zsolt és Vincze Lajos. Szintén vastaps kíséretében vehette át Életmű díját Jakó Lajosné a kecskeméti Jakó Cukrászdából. Könnyekig ható vastaps szólt a Bergmann családok képviselőinek is, miközben átvették Bergmann Ernő és Bergmann Imre posztumusz életmű díjait és ugyanilyen vastaps fogadta Horváth Ferencet is, aki a Pataki János-díjat vehette át Pataki Ádámtól és Erdélyi Balázstól.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában