Kitüntetés

2022.10.15. 20:45

A közművelődés támogatásáért kapott elismerést a Tatai Helytörténeti Egyesület elnöke

Dr. Kis Tiborné a XIV. stratégiai konferencián vehette át a Közművelődést Támogató díjat.

Kemma.hu

Forrás: Nemzeti Művelődési Intézet/Facebook

A Nemzeti Művelődési Intézet a közösségi művelődés állami közfeladatot ellátó, országos módszertani központja, kiemelten fontosnak tartja a közművelődési szakemberek minél szélesebb körű elismerését, ezért 2019-ben szakmai díjak alapításával csatlakozott a közművelődési kitüntetések rendszeréhez.

Az idei kitüntetések átadására az október 12-én megrendezett XIV. stratégiai konferencián került sor, ünnepélyes keretek között. Az eseményen Közművelődést Támogató díjat vehetett át dr. Kis Tiborné, a Tatai Helytörténeti Egyesület elnöke – adta hírül a tata.hu.

Dr. Kis Tiborné a helyi értékekért végzett munkáját korábban már az önkormányzat is elismerte, ugyanis 2018. augusztus 20-án vette át a Tata Városáért kitüntetés ezüst fokozatát, melyet Tata Város Önkormányzat Képviselő-testülete helytörténeti értékeink megmentése érdekében kifejtett önzetlen szervező munkájának elismeréseképpen adományozott számára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában