Menetrend változás

2022.09.16. 16:14

Módosított menetrendek lépnek érvénybe megyénk több vasútvonalán ez előttünk álló napokban

Az Oroszlányból Budapestre közlekedőknek Tatabányán át kell szállniuk.

Kemma.hu

Forrás: MTI

Fotó: Máthé Zoltán

a MÁV Zrt. értesítése szerint szeptember 17-től 18-ig, valamint szeptember 24-től 25-ig Budapest-Kelenföld – Budaörs állomások között végzett
pályakarbantartási munkák miatt a 12 Tatabánya – Oroszlány vasútvonalon a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. 

A Budapest–Esztergom vonalon szeptember 16-án 22:30-tól 19-én 4:15-ig, továbbá 23-án 22:30-tól 26-án 4:15-ig Rákosrendező és Piliscsaba között pályakarbantartást végeznek. Emiatt módosul a vonatok menetrendje és eltérő útvonalakon pótlóbuszok közlekednek.

A Budapest–Esztergom vasútvonalon szeptember 30-án 23 órától október 3-án 4:30-ig pályakarbantartást végeznek, ezért módosul a vonatok menetrendje Piliscsaba és Esztergom között. Az S72-es, G72-es és Z72-es vonatok helyett Dorog és Esztergom, az S150-es vonatok helyett Tokod és Esztergom között pótlóbuszok közlekednek. 

Az éjszakai időszakban, 23 óra és 4:45 között az S72-es vonatok helyett hosszabb útvonalon, Piliscsaba és Esztergom között járnak pótlóbuszok, melyek Piliscsévre is betérnek. Hétfő hajnalban Esztergomból a második S72-es pótlóbuszról Dorogon kell átszállni vonatra (2029) Budapest felé. Az Esztergom-Komárom közötti vonatokat is érinti az átszállás, Esztergom és Tokod között pótlóbusz közlekedik Dorog érintésével, adta hírül a mavcsoport.hu

Valamennyi vonat csak Tatabánya és Oroszlány között közlekedik, Budapestig való utazás esetén Tatabánya állomáson át kell szállni. A vasútvonal részletes vágányzári menetrendje megtalálható az állomási pénztáraknál, ügyfélszolgálatoknál, illetve elérhető a MÁVDIREKT +36 (1) 3 49 49 49-es telefonszámán és a www.mavcsoport.hu/vaganyzar oldalon. A vágányzár időtartamán kívül érvényes menetrend elérhető a www.mavcsoport.hu/menetrend oldalon. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában