Jótékonyság

2022.09.06. 07:00

Jutalmat kap a legjobb integető a megye legnagyobb motorosfelvonulásán - itt az útvonal!

Brutális mennyiségű motoros dübörög át Esztergomnál és Dorognál - mutatjuk, merre láthatjátok őket.

Kemma.hu

Forrás: 24 Óra

Fotó: Pöltl Oxi Zoltán

Kijelölték a szeptember 10., szombati VIII. Motorosok is Lehetnek Angyalok jótékonysági felvonulás útvonalát. A szervezők a rendőrséggel együttműködésben jelölték ki az útvonalat.

Megtörtént a rendőrségi bejárás is, végigmentünk az útvonalon, megbeszéltük a kérdéses pontokat, és végül megkaptuk az engedélyt. Tehát az utak a rendelkezésünkre állnak majd 09.10-én! A Motorosoké az út! Ezúton köszönjük az Esztergomi Rendőrkapitányságnak a munkájukat és a segítőkészségüket!

– írták posztjukban a szervezők. A felvonulás útvonalán várják a motorosokat üdvözlőket, nekik integetőket is, akiknek egyébként játékot is hirdettek: a legkreatívabb integető nyereményt is kaphat.

A következő útvonalon nézhetitek meg a megye legnagyobb jótékonysági motoros felvonulását:

Dorogon, a József Attila Művelődési Ház parkolójában lesz a gyülekező 10 órától. A menet 12 óra körül indul a következő útvonalon: Dorog, Köztársaság út - Gorkij utca (vasúti átjáró) - Bécsi út (10-es főút) - Tokodaltáró, József Attila út - Tokod Kossuth Lajos út - Tokod, Széchenyi utca - 1118-as számú út - 1119-es (Bajnai) út, - Tát, Malom dűlő utca - 10-es főút - Tát, Fő út - Tát, Halászcsárda - 117-es út - 11-es út - Esztergom, Táti út - Hősök tere körforgalom – Kossuth Lajos út - Bajcsy Zsilinszky út - Majer István út - Iskola utca - Dobozi Mihály út - Vaskapui út - Bánomi út - Bánfi Lukács út - Kölcsey Ferenc utca - Petőfi Sándor utca - Babits Mihály út - Vaszary Kolos Kórház - Petőfi Sándor utca - Terézia út - Hősök tere - Kossuth Lajos utca - Bajcsy-Zsilinszky út - Pázmány Péter utca - végállomás: Mindszenty hercegprímás tere és Kis Duna sétány.

A felvonulás végállomásán hatalmas dzsembori lesz, ahol a szervezők vendégül látják a motorosokat, ezen felül pedig véradásra is lehetőség lesz. A helyszínt ingyen biztosítja a városvezetés – derült ki Hernádi Ádám polgármester Facebook-posztjából.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában