Roadshow

2022.09.29. 17:30

Hódított a Retro Rádió Esztergomban, esőben is kitartott a hallgatóság (fotók)

Tavaszhoz hasonlóan most is roadshow-val járja az országot a Retro Rádió: a Szívesen+ turné keretében Bochkor Gáborék Sopron, Székesfehérvár és Kecskemét után Esztergomba is ellátogattak, a szelfikre, aláírásokra vadászó rajongók legnagyobb örömére.

Walczer Patrik

Forrás: 24 Óra

Fotó: Walczer Patrik

„Nagyon készültünk ma hozzátok, sajnos a kislányomat rollerbaleset érte…” - olvasta fel egy SMS-üzenet tartalmát Bochkor Gábor, és rögtön küldte is a pozitív energiát a gyermeknek. Ám nemcsak az említett felvidéki család, hanem helyi és környékbeli lakosok is találkozni kívántak a népszerű rádióssal és társaival, akik csütörtökön reggel a Kovácsi utcai parkolóban kihelyezett kapszulastúdiójukból jelentkeztek be.

– Két dobozt is elbír a jobb kéz! – mutatott egy férfi a hüvelyk és a mutatóujjai közé szorított folyékony kenyerekre, majd miután szisszent a sör, néhány korty után el is kapta a ritmust. A hangfalakból Ricky Martin ikonikus dala, a María szólt és a folytatás is erős volt, hiszen Kylie Minogue, Melania Fiona és Michael Jackson is egy-egy szerzeményével „lepte meg” a közönséget. Fejek biccentek, kezek is verték az ütemet, ajkak pedig a refréneket suttogták.

Iskolatáskás fiatalok, kisgyermekes családok, négylábú kedvenceikkel érkező lelkes gazdik is felsorakoztak a kordon előtt – hisz ahol a kutya családtag, ott az ebek sem maradhatnak ki a jóból. Az egymásra pakolt raklapok emelvényként szolgáltak egy hölgy számára, aki így látott át a tömegen. Két férfi pedig a szünetben szinte versenyzett azon, hogy ki tud nagyobbakat szippantani az elektromos cigarettából.

A műsorban szóba került, hogy vajon lehet-e inni és enni vezetés közben és vajon az étkezés vagy a mobilozás vonja el jobban a sofőr figyelmét. Ki-ki más véleményen volt, a hallgatóság néhány tagja szentül állította, hogy a kóla sokkal nagyobb bűn, mint a sörfogyasztás.

– Aláírnád ezt kérlek? – nyújtott oda néhány perccel később egy plüss párnát egy férfi Bochkor Gábornak, később el is készült a kötelező közös felvétel. Mosolya akkor vált nagyobbá, miután Lovász László rádiós műsorvezető és Háder György szerkesztő is ott hagyta keze nyomát a posztón. A dedikálás több mint negyed órán át tartott, majd a közönség a népszerű helyi banda, a Szépülő Városközpont fellépését élvezte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában