Ifi feszt

2022.09.08. 10:18

Hajnalig mulathatnak Tatabányán a nekik rendezett fesztiválon Komárom-Esztergom ifjai

A megye fiataljainak és barátaiknak szóló rendezvényt szervez Tatabánya Megyei Jogú Város Diákönkormányzata: a régió első Ifjúsági Fesztiválja szeptember 24-én lesz.

R. V.

Az Ifjúsági Fesztivál szervezői egy várva várt bejelentéssel osztották meg az interneten a fesztivál programjait. A megyeszékhely központjában, azaz a Megyeháza téren és a mélygarázsban a zene lesz a főszerepben: a nappali órákban a felszínen, pontosan 17 és 19 óra között helyi tehetségek lépnek fel, akiknek szintén bemutatkozási lehetőséget biztosít az esemény. Az ifi feszt névvel is illetett rendezvény színpadára érkezik a Haverock zenekar, Nagy Antónia énekes, a The Leftovers zenekar, valamint Pataki Péter énekes.

Az est sztárja Tatabányán a BSW lesz
Ifjúsági Fesztivát Tatabánya
Az est sztárja Tatabányán a BSW lesz 
Forrás: beküldött

A koncertek után bemutatót tartanak a Dancing Feet Akrobatikus Rock & Roll Táncegyesület tehetségei is. 20 órától zenekaros nagykoncertet ad a BSW, a nagyszínpad záróprodukcióját 22:30-tól a JAURI művésznevet viselő Győrfi Márton adja. A rendezvény az esti órákra aztán a föld alá „költözik”: a programokat egy reggelig tartó Garázsbulival zárják, ahol WILLCOX biztosítja a legjobb slágereket. A szervezők hozzátették: a fiatalok a további információkért az Ifjúsági Fesztivál eseményét kereshetik fel. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában