Mozdul a megye

2022.09.26. 10:30

A bajnaiak sportvetélkedőn bizonyították, nincs náluk jobb az esztergomi járásban

Bajna nyerte meg a megyei önkormányzat „A mi megyénk, a mi világunk” elnevezésű identitás pályázatának keretében megtartott „Mozdul a megye” elnevezésű játékos sportvetélkedő esztergomi járási fordulóját.

W. P.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Walczer Patrik

A Temesvári Pelbárt Ferences Gimnázium sporttelepén a győztes csapat mellett Csolnok, Dorog, Lábatlan, Nyergesújfalu, Piliscsév, Pilismarót, Sárisáp és Tokodaltáró delegációi mérték össze erejüket. A megnyitón Erős Gábor országgyűlési képviselő úgy fogalmazott: a mozgás a legjobb dolog a világon. Dr. Alberti Péter esztergomi alpolgármester szerint a megyei önkormányzat rendezvénye lehetőséget ad arra, hogy rövid időre megálljunk és felmutassuk értékeinket. Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke a megyei identitás, összetartozás erősítésének fontosságáról beszélt.

A rendezvény játékvezetője Tompa Andor volt, a zsűrit Romanek Etelka, a megyei közgyűlés alelnöke, Cserteg István filmes kutató, tehetséggondozó szakember és Esztergályos Patrik ifjúsági olimpiai bajnok párbajtőröző alkotta. A megmérettetésen Dorog lett a második, Lábatlani pedig a harmadik, a legjobb település-bemutatásért Csolnokot különdíjjal jutalmazták. A megmérettetésen a süttőiek is részt vettek. A versenyek után kulturális programokat, fellépéseket tartottak a helyszínen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában