Születésnap

2022.08.24. 18:46

Virágos kertjében virággal köszöntötték Császáron a 95 éves Misi bácsit

Román Mihályt, a falu második legidősebb lakóját ünnepelték.

R. V.

Forrás: beküldött

A település polgármestere, Beke Gyöngyi 95. születésnapján, otthonában köszöntötte Román Mihályt, akit a vezetőség nevében miniszterelnöki emléklappal és az önkormányzat meglepetéseivel ajándékozott meg. A község vezetője elmondta: Misi bácsi tiszteletre méltó kora ellenére aktív életet él, népes családja rendszeres látogatásokkal ápolja vele és feleségével a kapcsolatot.

Misi bácsi igazán jó kondícióban lévő idős lakosunk. Naponta találkozunk vele a faluban, ahogy ügyes-bajos dolgaikat intézi, bevásárol, ügyeket intéz.

 – árulta el Beke Gyöngyi, hozzátéve, a miniszterelnöki oklevél mellett a császári önkormányzat nevében csokorral és ajándékcsomaggal köszöntötte az ünnepeltet, aki hosszú évek óta feleségével él nagy szeretetben Császári házukban. Misi bácsi családja, gyerekei, unokái Tatabányán és Tatán laknak, de nagypapájukat és nagymamájukat hetente látogatják, főként lányunokája Marika, akit ők ketten neveltek fel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában