Köszöntés

2022.08.31. 19:10

Soltész Rezső is dalolt Bajnán a szépkorúaknak

Két év kihagyást követően tartották meg újra a 62 év feletti lakosok találkozóját a sportcsarnokban, ahol Pallagi Tibor polgármester és Erős Gábor országgyűlési képviselő mellett egy meglepetés előadó is köszöntötte a jelenlévőket.

W. P.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Walczer Patrik

Mintegy kétszázan fogadták el a meghívást, akiknek először a helyi óvodások, majd a bajnai senior táncosok adták elő a műsorukat. Nagy sikert aratott a Mayer Néptáncműhely, de nagy tapsot kapott a Boróka Citeracsoport és Juhász Lili, illetve Kovács Anna Réka előadása is, akiket Lénárné Szabó Anikó és Renner Andrea kísért. Az összejövetelen Soltész Rezső énekes is fellépett, aki közismert és népszerű slágereivel szórakoztatta a közönséget.

A rendezvényen köszöntötték a 93 éves Sztulik Gyulánét – aki egyben a település legidősebb polgára –, valamint Bula Sándort, a legidősebb férfi lakost, illetve a legrégebben egybekelt házaspárt is. Flórián József és Bakó Margit hatvanöt évvel ezelőtt házasodott össze. A műsorok és köszöntéseket követően az óvoda konyhája által készített vacsorával kedveskedtek a meghívottaknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában