Ünnep

2022.08.04. 08:21

30 év a lengyárban, népes család Komáromban - a kilencvenéves asszonyt köszöntötte a város

A napokban ünnepelte kilencvenedik születésnapját a komáromi Tálas Istvánné. A városvezetés is felkereste az asszonyt.

K. D.

Tálas Istvánnét köszöntötték

Forrás: komarom.hu

 A hölgyet ebből az alkalomból dr. Molnár Attila polgármester és a körzet önkormányzati képviselője, Benedek-Nagy Nikolett köszöntötte fel.

Tálas Istvánné Komáromban született, és itt is ment férjhez. Házasságából két gyermeke született, egy fiú és egy lány. Az évek alatt aztán négy unokával, és hat dédunokával ajándékozta meg az élet. Mint mondta, külön öröm számára, hogy teljes népes családja itt lakik Komáromban, így folyamatosan tartják a kapcsolatot.

Az ünnepelt korábban a lengyárban dolgozott, majd harminc évet. A munkában való kitartása a mai napig megmaradt. Minden egyes nap korán kel, annak érdekében, hogy gondozza a ház körüli kertet. Bár kisebb-nagyobb egészségügyi problémái miatt szeretett hobbiját, a kézimunkázást már abba kellett hagynia, mégis igyekszik magát folyamatosan elfoglalni, tenni-venni a ház körül. Az ünnepelt a virágcsokor és az ajándékcsomag mellett miniszterelnöki köszöntőlevelet vehetett át.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában