Falunap

2022.07.21. 08:10

Csepregi Éva és Ruszó Tibi is kiváló hangulatot teremtett a kisigmándi falunapon

Fergeteges volt a hangulat a sportpályán, kicsik és nagyok egyaránt megtalálták a számukra legmegfelelőbb kikapcsolódást.

Körtvélyfáy Dina

Ruszó Tibor, a 2019-es X-Faktor győztese a színpadon is megtáncoltatta a kisigmándiakat

Forrás: 24 Óra

Fotó: Körtvélyfáy Dina

A kisigmándi sportpályán gyűltek össze azok, akik egy kis kikapcsolódásra vágytak. A gyerekek hamar találtak maguknak elfoglaltságot. Válogattak maguknak az efféle rendezvényeken megszokott műanyag játékok közül, majd szüleikkel cukros üdítőket és hot-dogot is vásároltattak szórakozásuk fokozása érdekében. 

Számos játék is várta őket a sportpályán. Hatalmas ugrálóvárat próbálhattak ki, amelyen nem csupán ugrálni, hanem csúszni is lehetett. Volt emellett körhinta is, valamint egy olyan felfújható focipálya, ahol a játékosok csocsóbábuként mozoghattak. Egy hevederrel kötötték magukat egy helybe, ám hamar kiderült, hogy a labda nem igazán akar pályán belül maradni… 

A színpad előtt már kora délután a tetőfokára hágott a hangulat. Csepregi Éva olyan számokkal érkezett, amelyeket mindenki ismert. A diszkókorszakból felcsendült a Ha szombat este táncol, amelynek hatására hamar gyűlni kezdtek a táncoslábúak a színpad előtti területen. Dávid fia által írt számot is hozott magával, amelynek címe: Titok. A Nyár van című örök érvényű sláger sem maradhatott ki, amelyről Csepregi elárulta, valójában ősszel íródott. 

A koncert után sokan várakoztak Csepregi öltözője előtt, de mindössze egy közös fotóra volt idő, amelynek a legszerencsésebb rajongó örülhetett. Csepregi Éva hajlott volna többre is, de szigorú és kissé barátságtalanul viselkedő menedzsere gyorsan kiterelte a sportpályáról. A sietség azonban indokolt volt, az énekesnőnek ugyanis a szabolcsi Tiszadadán volt késő este fellépése, ahová öt óra az út autóval Kisigmándról. 

Csepregi Évát a 2019-es X-Faktor nyertese, Ruszó Tibi követte. A most is csupán 18 éves, felvidéki származású fiatalember saját dalokat és mások ismert slágereit is elénekelte, és a közös fotókhoz is adta magát a koncertet követően. 

Később Pécsvárady Attila polgármester és Veres Zoltán megyei jegyző köszöntötte a kisigmándiakat. Nem sokkal ezután a Kredenc együttes lépett színpadra, a mulatóshoz illő, népviseletet idéző ruhában, amelyhez azonban talán kissé furcsa választás volt a legismertebb tornacipőmárka színes lábbelije. A hangulatot persze nem törte meg a divatbaki, láthatóan mindenki megtalálta számításait a falunapon

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában