Elismerés

2022.07.07. 17:28

Aranygyűrűs lett Nyergesújfalu jegyzője

Az alapos felújítással újjávarázsolt Kernstok-villában találkoztak a köztisztviselők napja alkalmából a városi polgármesteri hivatal jelenlegi és nyugdíjas dolgozói.

F. K.

A jegyző vehette át a gyűrűt Fleith Péternétől

Forrás: 24 Óra

Fotó: F. K.

Az esemény meghívottjai mgtekintették Kernstok Károly festőművész (1873–1940) egykori házát. Az alkotó édesanyja nyergesi származású volt. A társaság megnézte a virágoktól színes kertet, majd együtt ebédeltek. A megjelenteket dr. Szabó Attila jegyző köszöntötte.

Az eseményen a munkatársak titkos szavazatainak összegzése után a város jegyzője vehette át Fleith Péternétől, a képviselő-testület egészségügyi és szociális bizottsága elnökétől a városházán dolgozóknak adományozható idei Köztisztviselői Aranygyűrűt. A kitüntetett elmondta, hogy büszke a váratlan elismerésre, nagy megtiszteltetésnek értékeli, főnökre ritkán szoktak titkosan voksolni.

A helyi elismerés húsz évvel ezelőtt született meg a városban, akkor még az Év Köztisztviselője elnevezéssel. Az első kitüntetett Reményi Károlyné vezető anyakönyvvezető volt, azóta tizenhét hölgy fogadhatta a gratulációkat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában