Focikupa

2022.06.28. 11:55

Erdész és rendőr lépett pályára

Hosszú időre nyúlik vissza a rendőrök és az erdészek közötti barátságos sportnapok története.

W. Zs.

Ezt a régi hagyományt elevenített fel a Vérteserdő Zrt., amikor a közelmúltban meghívta a működési területén található rendőrkapitányság csapatait Pusztavámra, egy focikupára. A rendezvény házigazdái mellett oroszlányi, valamint móri rendőrök alkottak egy-egy csapatot, a negyedik viszont a Vérteserdő Zrt. központjának legjobbjaiból állt össze.

A megjelenteket dr. Bolehradsky Szilveszter, az Oroszlányi Rendőrkapitányság vezetője köszöntötte, valamint dr. Kovács Áron, a Móri Rendőrkapitányság osztályvezetője, Macsek Lajos vezérigazgató és Pintér István erdészeti igazgató.

A mérkőzéseket követően remek lehetőség nyílt a szakmai megbeszélésre. A kollégák egyeztettek az együttműködés tapasztalatairól, az aktualitásokról és a jövőbeni feladatok koordinációjáról. A szervezők azt remélik, hogy a megbeszélés elősegíti a szabálysértések és bűncselekmények megelőzését, a rendőrhatósággal közös, összehangolt fellépést az erdőgazdaság területén. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában