Pályaművek

2022.05.30. 19:31

Ne légy zombi a zebrán! – grafikák, fotók, videók a tatabányai közbiztonságról (képek)

A szervezők által meghirdetett pályázatot két kategóriában lehetett pályamunkát beküldeni, egyéniben 8 pályamunka érkezett be.

Raffael Veronika

Forrás: 24 Óra

Fotó: Novotni Ákos

Ne légy zombi a zebrán!

– hirdette a pályázat, amelynek eredményhirdetését hétfőn tartották a városházán. A Tatabánya Közbiztonságáért Közalapítvány idén februárban első ízben hirdette meg a pályázatot balesetmegelőzési program keretében a megyeszékhely középiskolás diákjai és osztályai számára.

A jelentkezőktől olyan ábrázolást, grafikát, fényképet, videót vártak a szervezők, melyek felhívják a diákok figyelmét a kijelölt gyalogosátkelőhelyen történő átkelés veszélyeire. A díjátadón Szücsné Posztovics Ilona polgármester gondolataiban megköszönte az alapítványnak, hogy kreatív módon hívják fel az ifjúság figyelmét.

– A fiatalokon keresztül szerettük volna felhívni a figyelmet, hiszen azt látjuk, már ők is észlelik, hogy a helytelen időben történő telefonhasználat balesetveszélyes helyzetet idéz elő – mondta dr. Madari Csaba, a Tatabánya Közbiztonságáért Közalapítvány kuratóriumi elnöke. Az eseményen elismerést vehetett át Csordás Eszter, Rodé Klára és Trescsik Fanni is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában