Családi nap

2022.04.28. 19:15

Idén is megnyílt a komáromi Kavicsos Hajó és Csónaktároló

Hajóbörzével, játszóházzal és színes programokkal várták a családokat.

Körtvélyfáy Dina

Sokan érdeklődtek a hajók iránt az eseményen

Forrás: 24 Óra

Fotó: Körtvélyfáy Dina

Családi napra invitálták a hajózás szerelmeseit a kavicsos hajótárolóhoz. A tároló szomszédságában egy sólyázót is kialakítottak, hogy a csónakokat és hajókat biztonságosan tehessék vízre.  A sólyázót és a hajótárolót egy éve adták át. A tulajdonosok, Janka Ferenc és Molnár András a hajók tárolása mellett értékesítéssel is foglalkoznak, a jövőben pedig az általuk vezetett túrákat is szeretnék népszerűsíteni, felpörgetni a hajóséletet Győrtől Esztergomig. Május elején például Győr irányába terveznek hajótúrát, ezenkívül a Dunakanyart is szeretnék bejárni, valamint bográcsozásokat is szerveznek. 

Az eseményen hazánk első használthajó-börzéjét is meghirdették volna, de az esős időjárás átrendezte a terveket. Két hajót így is megtekinthettek az érdeklődők. Molnár András elmondta, a hajózás egyre többeket érdekel, hiszen a nem újonnan vásárolt hajók többek számára megfizethetőek. 
A rendezvényen büfét üzemeltetett a Csudijó Egyesület. Az ételek megvásárlásával működésüket lehetett támogatni. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában