Áramszünet

2022.03.09. 13:01

Soroljuk, hol és mikor várható áramszünet Tatabányán

Tatabánya Facebook-oldalán tájékoztatták a lakosokat a karbantartási munkákról, ütemtervekről és egyéb fontos tudnivalókról.

Kemma.hu

Forrás: siklosihirek.hu

Tatabánya hivatalos Facebook-oldalának tájékoztatása szerint március 4-től folyamatosan indulnak el az E.ON elektronikai hálózatot érintő karbantartási munkálatai. Az előzetes ütemterv szerint a munkavégzés a következőképpen zajlik:  

  • március 4–31. Gál István lakótelep, Spar környéke : közvilágítás és kábelek cseréje és földmunkák.
  • március 4-31 között Mártírok útja 57. és környékén a közvilágítási kábelek és az oszlopok cseréje, földmunkák.
  • március 11−én a Táncsics Mihály úton a transzformátort cserélnek. Ezen a napon  8:00-15:30 óra között a Felsőgallai utca páros oldalán, a Gödöri dűlő páros és páratlan oldalán, a Kisgödöri utcában, a Mészégető utcában, a Szüreti, illetve a Tolnai utcában, valamint a Táncsics Mihály út egy bizonyos szakaszán üzemszünetre kell számítani.
  • március 28-31 között a tatabányai Interspar és az autómosó előtti területen az elosztókat cserélik.
  • március 30. a Győri út páratlan oldalán (27-29 szám alatt) március 8.00 - 15.00 -ig ugyancsak áramszünet várható.
  • március 18-án kisfeszültségű kábelt telepítenek Síkvölgy területén.
  • március 26-án a Nagy László utca-Polacsek köznél található elosztószekrényt cserélik ki a szakemberek, így 8:00-15:30 között  itt is üzemszünetre kell számítani a Madách Imre utca páros és páratlan oldalán, illetve a Polacsek közben.

Ahogy fentiekben több alkalommal említik, a tervszerű beavatkozások biztonságos elvégzéséhez bizonyos esetekben  szükséges, hogy az E.ON munkatársai kikapcsolják a hálózat egy-egy szakaszát. Emiatt a szolgáltató az érintettek szíves megértését és türelmét kéri!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában