Médiamunkások találkoztak

2022.03.11. 20:11

Sajtónapi ünnepséget tartottak Tatán, a város új honlapon és applikációval lesz elérhető

A magyar sajtó napja alkalmából idén ismét vendégül látta a vizek városa a média megyei és a városi munkatársait.

T. Z.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Sz. A.

A rendezvényen Michl József polgármester idézte fel az immár hagyományos rendezvény megszületésének körülményeit. Mint elmondta: az egyik helyi lap munkatársa rótta fel neki egykoron, hogy nincsen sajtónapi rendezvény, ahol a közéleti vezetők és az egyes médiumok munkatársai kötetlen formában találkozhatnak. Az ötletet jónak tartotta, így azóta a pandémia évének kivételével minden egyes esztendőben megtartja a város az ebéddel egybekötött eseményt, amely unikális a megyében. 

A polgármester a helyi kommunikáció kapcsán kiemelte: minden városlakó büszke lehet a Tatai Televízió megújult, modern stúdiójára, ahol nagy hangsúlyt fektetnek az archív felvételek megfelelő minőségű megőrzésére, tárolására is.

Elárulta: nemsokára új honlapja is lesz a településnek, és egy applikáció segítségével majd közvetlenül is jelezhetik észrevételeiket a városlakók. Végül megköszönte az egész éves helytállást a médiumok meghívott képviselőinek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában