Adománygyűjtés

2022.03.21. 18:30

Életmentő műtétre vár a kerítésen fennakadt tatai kutyus, Fanni

Súlyosan sebesült kutyát próbálnak megmenteni a tatai állatvédők. Két sikeres életmentő műtét után nem várt komplikáció lépett fel, így adománygyűjtést szerveznek, hogy fedezni tudják a kezelések költségeit.

Kemma.hu

Forrás: Facebook.com/Tatai Állatvédők

Egy kerítésen fennakadt staffordshire terrierhez riasztották a Tatai Civil Állatvédőket vasárnap. A négy éves kutya egy kennelből próbált meg kimászni, azonban mielőtt kiugrott volna, egy kiálló vasdarab átszúrta a combját és az állat fennakadt − adta hírül Facebook oldalán az egyesület. Kiderült, hogy a szerencsétlenül járt kutya vemhes volt, születendő kölykeit már nem tudták megmenteni. 

A staffi túl van két életmentő műtéten, azonban egy kialakult gát sérv miatt újabb operációra és különféle költséges kezelésekre lenne szükség,  ezért az állatvédők adománygyűjtő akciót hirdetnek Fanni megmentésére. A felajánlásokat a következő számlaszámra várják:

Tatai Civil Állatvédő Egyesület
OTP 11740047-27096804
Iban HU94117400472709680400000000
Swift OTPVHUHB

További információk a Tatai Civil Állatvédő Egyesület Facebook oldalán és a [email protected] e−mail címen kaphatók. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában