Elismerések

2022.03.15. 15:30

Az év munkatársait díjazta a 24 Óra és a Kemma.hu

Idén is átadta a 24 Óra és a Kemma.hu kiadója a magyar sajtó napja alkalmából adható díjakat a kiemelkedő munkát végző újságíróknak.

Kemma.hu

A díjazottak: Zantleitner Ingrid, Wágner Zsanett és Pintér Bernadett

Az idén Zantleitner Ingrid, a megyei lap és a Kemma.hu fotósa kapta a szerkesztőségi elismerést. Takács Zoltán főszerkesztő beszédében utalt rá, hogy Ingrid a pandémia okozta, a sajtó számára különösen nehéz időszakban is igyekezett legjobb tudása szerint ellátni feladatát. 

Ez az eseményeket dokumentáló fotókon túl illusztrációk készítésében, az archívum kezelésében, a képszerkesztői munkában, a külsős fotósok munkájának megszervezésében éppúgy megnyilvánult, mint a hetilap- és egyéb termékek, projektek fotós támogatásában. Ingrid a díj átvételével egyidejűleg ideiglenesen el is búcsúzott kollégáitól, hiszen anyai örömök elé néz. 

Hagyomány, hogy a lapnál titkos szavazással megválasztják az év legnépszerűbb kollégáját is. Az Unicum-díjat ezúttal a voksok alapján Wágner Zsanett oroszlányi tudósító érdemelte ki. A kiadó dolgozói közül az év munkatársa Pintér Bernadett lett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában