Ingatlan

2022.01.15. 11:15

A hét ingatlana: 165 millióért eladó egy egykori Hercegprímás megrendelésére épült birtok!

Mocsán bukkantunk az izgalmas szépségre, amelynek múltja és jelene is jól fest. De vajon mit tartogat a jövő a 400 nm-es ingatlan számára? Sok-sok ragyogó fotó!

Kemma.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

A minden igényt kielégítő, közel 15.000m2 területű birtokon található egy patinás, luxus módon berendezett, energiatakarékos, egy szintes, 400m2-es Erdei Kúria. Az impozáns Villaházban 6 szoba, 6 fürdőszoba, vendégmosdók, gourmet konyha, tágas, kandallóval felszerelt nappali, étkező, dolgozó, családi szoba és társalgó/könyvtár is kialakításra került.

A valamikori vadász/halász ház 1904-ben épült, az akkori Hercegprímás megrendelésére, de 2018-ban teljes korszerűsítésen esett át, minőségi anyagok, magas szintű technológiák felhasználásával, a környezet védelme és a környezettudatos fenntartás figyelembe vételével, különös tekintettel a hőszigetelésre, energiafelhasználásra, hogy az elkövetkező 100 évben jól szolgálhassa tulajdonosai pihenését és befektetésének értékállóságát. [...]”

További részletek és képek az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában