Kisvárosi luxus

2021.12.04. 14:00

A hét ingatlana: örökpanoráma és luxus Tatán, egy újépítésű villában

Egy igazi modern luxus villával lehet találkozni Tatán, ahol nem csak minden egyes szobához egy fürdő tartozik, de lélegzetelállító panoráma is.

Kemma.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

Amikor egy házban minden szobához tartozik fürdő, akkor tudjuk, hogy nem hétköznapi ingatlanról van szó. A modernkori villa luxus tulajdonságai mellett azonban a helyszín és a csodás kilátás sem hagyható figyelmen kívül. Jöjjön Tata egyik, közel fél milliárdért kínált otthona!

Fotó: ingatlanbazar.hu

“Eladásra kínálunk kizárólag az OTP Ingatlanpont kínálatában egy különleges adottságokkal rendelkező 429 nm-es LUXUS VILLÁT. Az egyedi tervezés alapján megvalósított ÖRÖK PANORÁMÁS ingatlan Tata impozáns részén helyezkedik el egy 3 épületből álló társasház részeként. A természetvédelmi területen fekvő luxus villa, melyet eredetileg három különálló lakásként terveztek, végső formájában jelenleg egy háromszintes egylakásos épületkomplexum mely minden igényt kielégít, de bármikor kialakítható belőle újra három lakás.

Fotó: ingatlanbazar.hu

A villa egyedisége a hely adottságait tekintve vitathatatlan, a kertkapun belépve egy lenyűgöző parkon keresztül juthatunk el az ingatlanhoz, valamint lehetőségünk van a tóparton is hatalmas sétát tenni. A lakás minden szintjén terasz áll rendelkezésünkre, így rálátásunk van az Eszterházy kastélyra, a Tatai-Várra és az Öreg-tóra. A várostól elzárt területen, de mégis a város szívében van lehetőségünk a mindennapjainkat eltölteni.

Fotó: ingatlanbazar.hu

A lakás emeleti szintjén 5 szoba, mindegyik saját fürdőszobával, gardrób, társalgó, terasz és erkélyek állnak rendelkezésünkre. Ezen szinten van lehetőség a családnak a napi tevékenységeiket akár elkülönülten is élvezni. A tetőtéren egy hatalmas térben több mint 70 nm-en kialakításra került egy konyha és egy nappali. Ezen túlmenően rendelkezésünkre áll még egy dolgozó szoba, mellékhelyiség és egy örök panorámát nyújtó a lakás északnyugati részét teljesen átfogó 41 nm-es terasz.[...]”

További részletek és képek az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában