ingatlanpiac

2021.11.06. 15:30

A hét ingatlana: kültéri szauna a bárpult mellett, Bábolnán!

240 négyzetméteres luxus családi házra bukkantunk Bábolnán. Az extrák között sok minden akad, az önfenntartó energetikai megoldásokért viszont külön jár az elismerés! Lessen be egy különleges megoldásokkal operáló otthonba, inspirálódjon, vagy akár vegye meg! Árak és temérdek fotó, most!

Kemma.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

Eladásra kínálok Bábolna kertvárosi részén, egy 2008-ban épült, minden igényt kielégítő LUXUS kivitelezésű családi házat. A 240 négyzetméteres családi házban 4 szoba, 2 gardrób 2 fürdőszoba, tágas étkező és PRÉMIUM kategóriás gépesített konyha került kialakításra. Leendő tulajdonosa kényelmét a teljesség igénye nélkül NAPOZÓTERASZ, MEDENCE, JACUZZI, SZAUNA, BOROSPINCE, 2 KANDALLÓ, HIMALÁJAI SÓFAL szolgálja. A kiépítésre került NAPELEM és NAPKOLLEKTOR rendszernek köszönhetően az ingatlan gyakorlatilag ÖNFENNTARTÓ. Az ingatlan vételára magában foglalja a TELJES BÚTORZATOT.[...]

További részletek és képek az ingatlanbazar.hu oldalán!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában