ingatlanpiac

2021.10.10. 11:30

Nagy a család? Éljen 520 négyzetméteren Tatabányán!

Egyedi stílus, tágas terek, aranyozott stukkók és csillárok. És persze sok minden más is fellelhető a megye egyik legdrágább, eladó ingatlanában. Nézzen szét, az immár szinte teljesen kiürített, egykori családi fészekben!

kemma.hu

Forrás: ingatlanbazar.com

“Komárom-Esztergom megye, Tatabánya magánházas övezetében, területén eladóvá vált egy egyedi stílusban épült igazi családi fészek! 520 nm elég tágas ahhoz, hogy minden családtag visszavonuljon, ha egy kis nyugalomra van szüksége, de teret ad a közös családi eseményeknek is. Az ingatlanban pinceszint, földszint és tetőtér beépítésű, nagy szobákkal és nagy belső terekkel.

Helyiséglista:

Pince szint: tároló és mosókonyha: 30 nm, amerikai konyhás nappali: 31 nm, előtér: 30 nm-es kazánház és tároló 31 nm került kialakításra. A földszint: szoba 28 nm, konyha 19 nm, előtér 28 nm, fürdő 10 nm, 16,5 nm terasz, nappali 47 nm. Tetőtér: galéria 20 nm, szoba 40 nm, szoba 41 nm, erkély 6,5 nm, erkély 3.3 nm, erkély 3,3 nm. Az ingatlan külső felületkezelése kisebb felújításra szorul. [...]

További részletek és képek az ingatlanbazar.hu oldalán!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában