Fűtési szezon

2021.10.06. 12:16

Indul a fűtés, melegszenek a radiátorok Tatabányán

A várható drasztikus lehűlés miatt a T-Szol elindította a fűtésszolgáltatást Tatabányán. Legkésőbb holnap estére minden lakásban melegek lesznek a radiátorok.

Kemma.hu

Nem kell sokáig dideregnünk az esős és szeles időjárás miatt: a T-szol október 6-án szerdán elindítja a fűtést, ígéretük szerint legkésőbb csütörtök estére városszerte melegek lesznek a radiátorok. A szolgáltató arról is tájékoztatott, hogy a távhőellátó rendszer szabályozástechnikája követi a külső hőmérséklet változásait, így kedvezőbb napközbeni hőmérséklet esetén a fűtési berendezések automatikusan leállnak.

A T-Szol arra kéri a fogyasztókat, hogy a radiátorszelepeket hagyják teljesen nyitott, 5-ös állásban, hogy a fűtésszolgáltatás elindítása a lehető leghatékonyabb legyen. A szelepeket a fűtés indítása után is javasolt egy-két hétig nyitott állapotban tartani, és csak ezt követően állítani a kellemes hőérzetet jelentő fokozatba.

Amennyiben egy társasház október 15-ig nem igényli a fűtésszolgáltatást, a közös képviseletén keresztül benyújtott egyedi kérelem alapján kérhető a fűtés szüneteltetése, ehhez azonban az egy fűtési rendszerhez tartozó fogyasztók többségi döntése szükséges. Az igényeket írásban a [email protected] e-mail címre várják. A fűtés ideiglenes leállítása a bejelentést követő 24 órán belül történik meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában