Helyi közélet

2021.10.19. 19:00

A városházán beszélgettek a bajtársi klub tagjai Tata jövőjéről

Michl József polgármester a Honvéd Bajtársi Klubnak tartott tájékoztatást a város fejlesztésével kapcsolatos terveiről.

Szász Dalma Kitti

Michl József polgármester a Honvéd Bajtársi Klubnak tartott tájékoztatást a város fejlesztésével kapcsolatos terveiről.

Forrás: tata.hu

A Honvéd Bajtársi Klub felkérésére tartott tájékoztatót Michl József a Városháza dísztermében a közelmúltban a bajtársi klub tagjainak. Tata polgármestere az aktuális városfejlesztési témákról, célokról beszélt a klub tagjainak. Sárközi József, a Honvéd Bajtársi Klub elnöke rövid megnyitójában a helyszínen elmondta:

– Ezt a találkozót hagyományosan minden évben megtartjuk, de sajnos tavaly, a pandémia miatt nem kerülhetett rá sor. A tagságunk már nagyon várta, hogy az elmúlt esztendő eredményeiről és az idei tervekről, jelenlegi fejlesztésekről tájékoztatót kapjunk, hiszen így első kézből ismerhetjük meg az információkat.

Ahogyan a város közösségi oldalán is olvasható: Michl József a Városházán többek között beszámolt a közelmúlt és a jelen fejlesztéseiről, szó volt többek között a megújuló Kőfaragó-házról, a Kőkúti Iskola hamarosan elkészülő új, modern konyhájáról, a Tata Szíve tervpályázatról – amelynek keretében teljesen átalakul a művelődési központ és a régi rendelőintézet környéke – valamint a Baji úti kerékpárútról is. A városvezető az eseményen úgy nyilatkozott:

– Nagyon jó érzés, hogy az idősebb generáció folyamatosan érdeklődik az újdonságok, fejlesztések iránt. A Honvéd Bajtársi Klub és a Városi Nyugdíjas Klub is rendszeresen igényli a személyes találkozást, amelynek nagy örömmel teszünk eleget.

A település polgármestere hozzátette: – Azért is fontos a helyi nyugdíjasklubok tagjaival találkozni, mert a kérdéseik és véleményeik mögött húzódó élettapasztalatból nagyon sokat lehet tanulni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában