kérdések

2021.10.06. 11:30

A Gyurcsány-párt szerint DK-s Szücsné Posztovics Ilona, a polgármester nem válaszol

Hetek alatt sem sikerült választ adnia a városvezetésnek az olyan egyszerű, eldöntendő kérdéseinkre, mint hogy a magát függetlennek valló polgármester a Demokratikus Koalíció tagja-e.

Bukovics K.

Hetek alatt sem sikerült választ adnia a városvezetésnek egyszerű, eldöntendő kérdéseinkre, mint hogy a magát függetlennek valló polgármester a DK tagja-e.

Forrás: Dobrev Klára/Facebook

Mint ismert, augusztus végén rendezte meg a Demokratikus Koalíció kampánynyitó rendezvényét, ahol az előadók többek között Kálmán Olga, Dobrev Klára és Gyurcsány Ferenc voltak. Köztük szerepelt azonban Szücsné Posztovics Ilona is. Mivel a magát eddig függetlennek mondó tatabányai polgármesteren kívül valamennyit felszólaló a Demokratikus Koalíció tagja volt, augusztus végén többek között azzal a kérdéssel kerestük meg a tatabányai polgármesteri kabinetirodát, hogy fellépését követően is fenntartja-e függetlenségét, pártoktól való elhatárolódását? Arra is kíváncsiak voltunk, hogy Szücsné Posztovics Ilona pontosan milyen tatabányai közérdeket képviselt jelenlétével, milyen a város, az itt élők számára pozitív eredményeket várt a fellépéstől?

Kérdéseinkre nem érkezett válasz, ahogyan a két héttel ezelőtt elküldött újabb kérdéssorra sem. Utóbbit azt követően küldtük el a tatabányai polgármesteri kabinetirodának, miután az említett kampánynyitóról

a Dobrev Klára hivatalos oldalán közzétett videóban Szücsné Posztovics Ilona neve mellett a „Tatabánya DK-s polgármestere” titulus volt látható.

Azt kérdeztük, hogy helyesen szerepelt-e a Gyurcsány-párt videójában Szücsné Posztovics Ilona neve alatt a „Tatabánya DK-s polgármestere” titulus? Amennyiben nem, akkor vajon kértek-e helyreigazítást a DK-tól? Ha igen, akkor mióta tagja pontosan Szücsné Posztovics Ilona a Demokratikus Koalíciónak és kik voltak az ajánlói a párttagsághoz?

Fentieken túl arra vonatkozóan is útmutatást szerettünk volna kérni a városvezetőtől, hogy a jövőben a DK-s videóban is szereplő „Tatabánya DK-s polgármestere” titulust tüntessük-e fel írásainkban. Erre azonban, hasonlóan a korábbi kérdéseinkhez, semmilyen választ nem kaptunk. Amennyiben mégis érkezik reakció, nyomban közzétesszük.

Két képkocka a videóból:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában