Programkavalkád

2021.09.17. 13:24

Falunapi forgatagban mulatott Mocsa

Labdakergetéssel kezdődtek, hajnalban dj Bólival záródtak a minden korosztályt megszólító falunap eseményei.

K. D.

Labdakergetéssel kezdődtek, hajnalban dj Bólival záródtak a minden korosztályt megszólító falunap eseményei.

Forrás: 24 Óra

Fotó: K. D.

Kispályás focival kezdődtek a programok, majd a Mocsai Kiscsillag Óvoda apróságai adtak műsort. Ezt követte a Napvilág Mesekoncert, később a mocsai Arany János Általános Iskola akrobatikus rock and roll és country bemutatója jött. Nem értek véget a táncos programok a Villámtánc KSE bemutatójával, majd Anikóval lehetett zumbázni. Kora délután Udvardi Marianna polgármester köszöntötte a résztvevőket.

A többi színes program mellett nótasátorral is várták az érdeklődőket. Az idősebb korosztály mellett számos fiatal is bekapcsolódott a nótázásba. A gyerekeket ugrálóvár és jurta is várta.

Fellépett a komáromi Garabonciás Táncegyüttes, a Street Generations látványos bemutatót tartott a sátor melletti füves területen. A kicsik Gábor Klára bábelőadását is megtekinthették az iskolában, eközben Bán Kriszta és Csibész Tóth Miki mulatós slágerekkel perdítette táncra a közönséget. Vajda Zoltán és Stauróczky Éva operettdalokkal érkezett, dj Bólival pedig hajnalig lehetett bulizni Mocsán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában